Foredrag, kurser og coaching

juni 2nd, 2008

Jeg holder foredrag og kurser i “Brug Din Livserfaring”.

Foredrag
I foredraget tages fat på, at mange 50+’ere får lyst til og behov for at se tilbage og reflektere over oplevelser og erfaringer. Samtidig ønsker mange at pejle sig ind på, hvad de vil vælge at bruge de kommende år på – og hvad de i den forbindelse oplever som meningsfuldt.

Man får inspiration til, hvordan man kan komme videre med denne afklaring og få taget de nødvendige beslutninger. Det handler ikke om økonomi og pension, men om at få planlagt den næste livsfase, så evner og interesser udnyttes – også til gavn for andre. Her er ingen løsninger, men spørgsmål, som det er vigtigt at forholde sig til.

Kurser

Kurser for virksomheder tilrettelægges efter nærmere aftale med den enkelte virksomhed. Kurset kan være som led i forberedelsen til at indføre senioraftaler.

Individuel coaching
Har du brug for sparring til en individuel afklaring, så bestil tid til en coachingsamtale, hvor du og dine fremtidsplaner kommer i fokus.

Kontakt db (@) brugdinlivserfaring.dk 

For mine andre foredrag se http://foredrag.kristeligt-dagblad.dk/foredragsholder39.html


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (påkrævet)

Email (påkrævet)

Webside

Speak your mind

    Om Brug Din Livserfaring

    Det er håbet på langt sigt at skabe et forum, hvor der er fokus på livserfaring - og ikke på alder. Foredrag, kurser, nyhedsbreve og denne blog skal være med til at skabe diskussion, udveksling af erfaringer - og give stof til eftertanke. Hvor man giver sig selv lov til at stoppe op og blive opmærksom på, om man har den rigtige retning i det, som man foretager sig. Dette gælder både hvis man er i arbejde eller ej. Denne blog vil løbende blive udviklet. Initiativet er taget af Dorte Blegind, der sideløbende kører sin egen coaching-virksomhed, Curious2change.

    Blogroll
    Admin